Καλωσορίσατε στο topmodel.gr

Τον απόλυτο προορισμό για τον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας στην Ελλάδα!

Το topmodel.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει τα νέα ταλέντα της χώρας μας, προσφέροντας μια πλατφόρμα όπου μοντέλα, σχεδιαστές και επαγγελματίες της βιομηχανίας της μόδας μπορούν να έρθουν σε επαφή, να συνεργαστούν και να προβάλλουν το έργο τους.

Στην καρδιά του topmodel.gr βρίσκεται ο Νίκος Μπάμπαλης, ο διοργανωτής των Ελληνικών Καλλιστείων, ενός από τους πιο εμβληματικούς θεσμούς στον χώρο της ελληνικής ομορφιάς και της μόδας.
Τα Ελληνικά Καλλιστεία δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός ομορφιάς. Είναι μια γιορτή της ελληνικής κουλτούρας και παράδοσης, όπου η ομορφιά συναντά τη χάρη και την ευφυΐα. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του Νίκου Μπάμπαλη, τα Ελληνικά Καλλιστεία έχουν εξελιχθεί σε έναν καταξιωμένο θεσμό, αναγνωρισμένο για την αξιοπιστία και την επαγγελματικότητα του.

Ο διοργανωτής των Ελληνικών Καλλιστείων
Νίκος Μπάμπαλης
με τη Star topmodel.gr Ελληνικά Καλλιστεία 2024
Μαρία Πετεινάρη.
Ο Νίκος Μπάμπαλης
με τη Star Ελληνικά Καλλιστεία 2024 Μαρία Γαβριηλίδη,
τη Star topmodel.gr Ελληνικά Καλλιστεία 2024 Μαρία Πετεινάρη.
Ο Νίκος Μπάμπαλης με τη Star Ελληνικά Καλλιστεία 2024 Μαρία Γαβριηλίδη

Για πρώτη φορά φέτος, στα Ελληνικά Καλλιστεία – Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2024, ο Νίκος Μπάμπαλης και το topmodel.gr θέσπισαν τον τίτλο
“Star topmodel.gr – Ελληνικά Καλλιστεία”.
Η γοητευτική Καλαματιανή Μαρία Πετεινάρη κατέκτησε τον τίτλο αυτό, αποδεικνύοντας την ξεχωριστή της παρουσία και την απαράμιλλη ομορφιά της. Συγχαρητήρια στη Μαρία για αυτή τη σημαντική διάκριση!


© topmodel.gr – Νίκος Μπάμπαλης