Η Oriflame χορηγός στα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel προστίθεται στους χορηγούς επικοινωνίας του Διαγωνισμού!
July 18, 2017
Ένα εντυπωσιακό φόρεμα δώρο από την σχεδιάστρια μόδας Cristina Pacurar!
July 25, 2017

Η δύναμη που γίνεται συνήθεια! Ο λόγος για τη συνεργασία της Oriflame Ελλάς και των Πανελληνίων Καλλιστείων “Star Ελληνική Ομορφιά”, με τις δύο πλευρές να συμβαδίζουν σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Η εταιρία φυτικών καλλυντικών στέκεται, λοιπόν και πάλι δίπλα στα Πανελλήνια Καλλιστεία, προσφέροντας στις φιναλίστ πακέτα ομορφιάς, προκειμένου να λάμπουν ακόμη περισσότερο. Όχι μόνο τη βραδιά του τελικού της διοργάνωσης, αλλά κάθε ημέρα, αναδεικνύοντας έτσι τη θηλυκότητά τους και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους!

Η Σουηδική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Oriflame Ελλάς χορηγός των καλλιστείων “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017 προσφέρει από ένα πακέτο ομορφιάς στις φιναλίστ με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα προσώπου και για εντυπωσιακό μακιγιάζ σύμφωνα με τα τελευταία trends της μόδας για το Καλοκαίρι 2017.

Η Oriflame, με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα που φροντίζουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας σας, δημιουργούν looks που σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και προϊόντα ευεξίας για να αισθάνεστε όμορφη και εσωτερικά. Ότι χρειάζεται σήμερα η γυναίκα – πρωτοπόρος που τολμά να ηγηθεί εκεί όπου όλες οι άλλες απλά ακολουθούν!

 

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook