Η Oriflame χορηγός στα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel προστίθεται στους χορηγούς επικοινωνίας του Διαγωνισμού!
July 18, 2017
Η ομορφιά και ο εθελοντισμός βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο πιο ψηλό σημείο της «πασαρέλας» των Καλλιστείων…
July 21, 2017

Η δύναμη που γίνεται συνήθεια! Ο λόγος για τη συνεργασία της Oriflame Ελλάς και των Πανελληνίων Καλλιστείων “Star Ελληνική Ομορφιά”, με τις δύο πλευρές να συμβαδίζουν σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση. Η εταιρία φυτικών καλλυντικών στέκεται, λοιπόν και πάλι δίπλα στα Πανελλήνια Καλλιστεία, προσφέροντας στις φιναλίστ πακέτα ομορφιάς, προκειμένου να λάμπουν ακόμη περισσότερο. Όχι μόνο τη βραδιά του τελικού της διοργάνωσης, αλλά κάθε ημέρα, αναδεικνύοντας έτσι τη θηλυκότητά τους και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους!

Η Σουηδική εταιρεία φυσικών καλλυντικών Oriflame Ελλάς χορηγός των καλλιστείων “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017 προσφέρει από ένα πακέτο ομορφιάς στις φιναλίστ με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα προσώπου και για εντυπωσιακό μακιγιάζ σύμφωνα με τα τελευταία trends της μόδας για το Καλοκαίρι 2017.

Η Oriflame, με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς, διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα που φροντίζουν την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας σας, δημιουργούν looks που σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και προϊόντα ευεξίας για να αισθάνεστε όμορφη και εσωτερικά. Ότι χρειάζεται σήμερα η γυναίκα – πρωτοπόρος που τολμά να ηγηθεί εκεί όπου όλες οι άλλες απλά ακολουθούν!