Μοναδικά δώρα από την Δέσποινα Μοιραράκη για τις εστεμμένες των Καλλιστείων!

Ο ραδιοφωνικός σταθμός XFM 94.3 προστίθεται στους χορηγούς επικοινωνίας των Καλλιστείων!
July 18, 2017
Ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel προστίθεται στους χορηγούς επικοινωνίας του Διαγωνισμού!
July 18, 2017

Δώρα, δώρα, δώρα… Ο χρόνος θα αρχίσει σύντομα να μετρά αντίστροφα για τον τελικό των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017, όμως ο… χορός των δώρων δεν έχει σταματημό! Και στους εκλεκτούς δωροθέτες της διοργάνωσης, έρχεται να προστεθεί και η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η επιχείρηση Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε. και η διάσημη ανά το πανελλήνιο επιχειρηματίας προσφέρει δύο μοναδικά σε ποιότητα και αξία δώρα στις εστεμμένες του Διαγωνισμού. Ένα υπέροχο χειροποίητο χαλί, από μαλλό και μετάξι, σε σχέδιο Jaldar και σε χρώμα βυσσινομπορδοροδοκοκκινο, αξίας 3000€. Για να πατάει η νικήτρια σε ένα μοναδικό χειροποίητο χαλί, που θα της φέρει γούρι και λόγω του κόκκινου χρώματος να είναι το σπίτι της πάντα πλημμυρισμένο με αγάπη, έρωτα, πάθος και πόθο!!!

Αλλά δεν σταματάει εκεί η προσφορά της Δέσποινας Μοιραράκη, καθώς προσφέρει επίσης και ένα μαξιλάρι Roberto Cavalli αξίας 500€. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε. έχει την αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Roberto Cavalli Linen για ολόκληρη την Ελλάδα. Όλοι όσοι θέλουν να δουν κατ’ αποκλειστικότητα τα προϊόντα της εταιρείας Roberto Cavalli σε λευκά είδη, δεν έχουν παρά να περάσουν από το κατάστημα της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook