Η Κατερίνα Νάκα θα ομορφύνει με τη φωνή της και την παρουσία της τα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017

Η εταιρία KYANA Professional Hair Products αναλαμβάνει το χτένισμα των φιναλίστ των καλλιστείων!
July 17, 2017
Ο ραδιοφωνικός σταθμός XFM 94.3 προστίθεται στους χορηγούς επικοινωνίας των Καλλιστείων!
July 18, 2017

Η ομορφιά θα… χτυπάει συνεχώς “κόκκινα” το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου στο “Ακρωτήρι W” Nightclub! Στη βραδιά, που θα αναδειχθεί η πιο ωραία της Ελλάδας στο πλαίσιο των Πανελληνίων Καλλιστείων “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017, η “παρέλαση” από καλλονές δεν θα έχει τελειωμό… Διότι δεν είναι μόνο οι φιναλίστ του διαγωνισμού εκείνες που θα κόβουν την ανάσα, αλλά μία ακόμη παρουσία θα ομορφύνει την πίστα. Η Κατερίνα Νάκα, η πανέμορφη τραγουδίστρια θα ομορφύνει με τη φωνή της, αλλά και με τη σκηνική της παρουσία τα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017!

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, που ερμήνευσε τη διασκευή του “Νύχτες στη Μύκονο”, ξεσηκώνει σε κάθε εμφάνισή της τόσο με τις φωνητικές δυνατότητές της, αλλά και με το καλογυμνασμένο σώμα της.

Και μπορεί η εξωτερική της εμφάνιση να είναι… εκρηκτική, η έως τώρα πορεία της όμως και κυρίως οι συνεργασίες που έχει κάνει με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής είναι απόρροια του ταλέντου και της σκληρής δουλειάς της. Τελευταίο της τραγούδι η “Διαγραφή”, με υπόσχεση όμως ότι θα ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες!

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook