Η εταιρία KYANA Professional Hair Products αναλαμβάνει το χτένισμα των φιναλίστ των καλλιστείων!

Τα οπτικά Φλεβαράκη στηρίζουν τα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017
July 15, 2017
Η Κατερίνα Νάκα θα ομορφύνει με τη φωνή της και την παρουσία της τα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017
July 17, 2017

Οι φιναλίστ των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 ετοιμάζουν σιγά-σιγά τις βαλίτσες τους και αναμένουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Η αγωνία τους είναι δεδομένο ότι θα είναι μεγάλη, αλλά για το μόνο που δεν θα αγχωθούν είναι για τα μαλλιά τους και το χτένισμά τους! Λογικό, άλλωστε, καθώς το χτένισμα των πανέμορφων φιναλίστ του Διαγωνισμού, το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου στο “Ακρωτήρι W” Nightclub, θα επιμεληθούν το επιτελείο του κομμωτηρίου Blow με επαγγελματικά προϊόντα της εταιρίας KYANA Professional Hair Products.

Η ΚΥΑΝΑ Professional Hair Products, μια ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών στηρίζει τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 και σε συνεργασία με το επιτελείο του κομμωτηρίου “Blow” αναμένεται το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Με την εμπειρία τους και τη φαντασία τους υπόσχονται ότι θα δημιουργήσουν μοναδικά χτενίσματα στις φιναλίστ, που να ταιριάζουν άψογα με την προσωπικότητά τους και την εμφάνισή τους.

Το “Blow” είναι ένας νέος πολυχώρος υψηλής αισθητικής στο Χαλάνδρι, τον Πειραιά και στο Περιστέρι. Στα καταστήματά του θα βρείτε υπηρεσίες κομμωτικής, αισθητικής και νυχιών απο συνεργάτες με πολυετή εμπειρία σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά πάντα με κορυφαία προϊόντα.

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook