Τα οπτικά Φλεβαράκη στηρίζουν τα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017

Στο πλευρό των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 η εκτυπωτική παραγωγική μονάδα «ΜΠΑΝΟΥ»
July 10, 2017
Η εταιρία KYANA Professional Hair Products αναλαμβάνει το χτένισμα των φιναλίστ των καλλιστείων!
July 17, 2017

“Μάτι (το): ονομάζεται το αισθητήριο όργανο της όρασης των ζωντανών οργανισμών, μέσω του οποίου λαμβάνονται τα οπτικά ερεθίσματα που στέλνονται στον εγκέφαλο ώστε να παίρνουν μορφή εκεί”… Αυτός είναι ο ορισμός της λέξης, αλλά δεν χρειάζεται να αναζητήσει κανείς τον ορισμό της λέξης για να καταλάβει τη σπουδαιότητα των ματιών. Που έχουν γίνει στίχοι σε ποιήματα, που έχουν χιλιοτραγουδηθεί και που έχουν αποτελέσει ακόμη και την αφορμή πολέμων! Τα μάτια μας, λοιπόν είναι υπερπολύτιμα και ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την προφύλαξή τους είναι τα γυαλιά ηλίου.

Και για τη σωστή επιλογή τους η πρότασή μας είναι μία: Οπτικά Ρένα Φλεβαράκη. Ένα άτομο, που θα σε καθοδηγήσει να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι για τα μάτια σου, για να συμπληρώσεις το στυλ σου, για να επιλέξεις γυαλιά αξιόπιστα, αλλά και οικονομικά. Στη Ρένα Φλεβαράκη αρέσει το ωραίο. Της αρέσει το sic και η ομορφιά. Και σε ένα event όπως είναι τα Καλλιστεία “Star Ελληνική Ομορφιά” 2017, εκεί όπου θα αναδειχθεί η ελληνική ομορφιά στο έπακρο από τις εντυπωσιακές καλλονές που συμμετέχουν, η μοναδική αυτή κυρία, δεν είπε “όχι”. Στέκεται στο πλευρό της Διοργάνωσης, με το κατάστημα Οπτικών της (Λυκούργου 2, Χαλάνδρι, τηλ. 210-674 8150) να είναι ένας εκ των χορηγών των Καλλιστείων.

Με επιλογές μοναδικές, όπως εκείνη μόνο ξέρει να κάνει, από τα καλύτερα shades των κορυφαίων συλλογών του κόσμου, θα μας βάλει… τα γυαλιά το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2017, στο χώρου του “Ακρωτήρι W” Nightclub! Οι υπέροχες συμμετέχουσες θα βαδίζουν στη “γέφυρα της ομορφιάς” με μοναδικές δημιουργίες, τις οποίες θα “συνοδεύουν” εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου που θα επιλέξει η κα Ρένα Φλεβαράκη, ειδικά για κάθε μια από τις φιναλίστ.

 

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook