Με τη στήριξη της Teleunicom και του brand Wiko τα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 στέλνουν το… μήνυμά τους!

Η Jeep Hellas μεγάλος Χορηγός των Καλλιστείων
June 29, 2017
Βάδισμα με… υπογραφή «Kokos shoe design» για τις φιναλίστ!
July 10, 2017

Ο χρόνος για τη μεγάλη βραδιά της ανάδειξης της πιο ωραίας της Ελλάδας μετρά ήδη αντίστροφα. Ο τελικός των Πανελληνίων Καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017 θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου στο «Ακρωτήρι W» Nightclub – Restaurant Athens, με τους διοργανωτές να έχουν πλέον τη στήριξη της Teleunicom και του brand Wiko! Μία συνεργασία που δίχως άλλο… στέλνει το μήνυμα για μία διοργάνωση ανώτερη κάθε άλλης…

Το Who is who…

της Teleunicom

 

Η TeleUnicom ιδρύθηκε το 1995 και δραστηριοποιείται στην διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας. Η εικοσαετής εμπειρία της στην αγορά τηλεπικοινωνιών, η εμπορική και τεχνολογική εξειδίκευση των στελεχών της καθώς και το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των συνεργατών της έχουν ξεχωρίσει την εταιρεία, με αποτέλεσμα να την εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί της κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των τηλεπικοινωνιών, καθώς και γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η TeleUnicom είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των Sony, Huawei, Honor και Wiko στην Ελληνική αγορά.
και του brand Wiko
H γαλλική εταιρεία κινητής Wiko Mobile, ιδρύθηκε το 2011 στη Μασσαλία της Νότιας Γαλλίας. Σήμερα έχει 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα η εταιρεία εισήλθε στις αγορές της Ελλάδας, της Ιαπωνίας και της Αιγύπτου. Η Wiko είναι σήμερα το 2ο καλύτερο brand σε πωλήσεις smartphone στην Γαλλία, ενώ περιλαμβάνεται στα 5 κορυφαία brand στη Δυτική Ευρώπη.
Η καρδιά των Wiko χτυπάει στη Γαλλία όπου η ομάδα έρευνας και σχεδιασμού εμπνέεται από όλες τις πηγές δημιουργικότητας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, το μοντέρνο στυλ και το σχεδιασμό. H Wiko ήρθε πλέον και στην Ελλάδα για να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού! Η Wiko είναι για τα κινητά τηλέφωνα ό,τι και τα τζιν για τα κοστούμια. Μια ανατρεπτική επανάσταση. Υπέροχα σχέδια, μοντέρνα χρώματα, κορυφαία τεχνολογία, ένα μότο: Δε σου αρέσουν οι κανόνες του παιχνιδιού; Άλλαξέ τους!

 

Please follow and like us:
Follow by Email
Facebook
Facebook